Myyntipöydän vuokraus

Olemme lasten itsepalvelukirpputori. Hoidamme myynnin, sinulle jää vain tarvikkeiden hinnoittelu, helppoa, eikö totta!

Nella & Nutussa myydään hyväkuntoisia lasten vaatteita ja tarvikkeita. Tuothan myyntiin vain puhtaita ja hyväkuntoisia vaatteita.

Varaa pöytä Kirppari- Kallesta tai lähettämällä sähköpostia osoitteeseen katja@nellajanuttu.fi. Jono pöytiin on yleensä noin kaksi viikkoa.Voit itse määritellä vuokra- ajan pituuden. Jos et tiedä sitä vielä varatessasi, mutta haluat vähintään kaksi viikkoa niin valitse jatkuva varaus. Kun tulet maksamaan pöytävuokraa, otathan IBAN tilinumerosi mukaan mikäli haluat tilityksen suoraan tilillesi. Yli sadan viidenkymmen euron tilitykset maksetaan vain tilille, eli jos sinulla on paljon tavaraa ja voit odottaa suurta tilitystä, ota tilinumerosi mukaan. Vuokraviikko on kuusi päivää. Eli jos aloitat vuokrauksen tiistaina, loppuu se sunnuntaina. Myyntipöydän vuokra maksetaan aina etukäteen eikä sitä voi maksaa tilille. Hinnoittelutarrat voit käydä hakemassa kirppikseltä heti varauksen jälkeen ja samalla voit maksaa pöydän.

Jatkuvat varaukset tulee lopettaa kolmen päivän varoitusajalla. Lisäviikot voi peruuttaa, kunhan se tehdään 3 pv ennen kuin kyseinen viikko alkaa. Lisäviikkojen hinta on 34 euroa. 

Pöydän vuokraus alkaa aamusta klo 10. Kassalta saat hälyttimet joita kuuluu 5 kpl viikkoon. Meillä on tilat, jossa voit rauhassa kirjoitella hintoja ja lajitella vaatteita esim. tuomiisi koreihin tai laatikoihin. Voit sijoittaa muutamia tavaroitasi myyntipöydän lisäksi äitiysvaaterekkiin, haalarirekkiin sekä lelupuolelle.

Pöytävuokran hintaan kuluu pöydän järjestäminen noin parin päivän välein, voit toki halutessasi käydä järjestelemässä myyntipöytää vuokrauksesi aikana.

Mikäli pöytäsi näyttää kovin tyhjältä, laitamme sinulle s-postia, jotta voit tuoda lisää tavaroita.

Eli myyntipöydän vuokraan kuuluu kolmitaso hylly + tanko, erilliset hyllyt ja rekit haalareille, äitiysvaatteille, kirjoille, leluille, kengille sekä 5 hälytintä, kaksi hinnoitteluarkkia ja pöydän järjestely parin päivän välein. Ei provisiota!

Pöytien lopetusaika, eli aika jolloin pitää pöytä olla tyhjennetty ja olla check- out tehtynä:

ma klo 17.45, ti- pe 17.15, la 13.15, su 14.15.

Olethan siis ajoissa viimeistään puoli tuntia ennen lopetusaikaa jo sisällä, kiitos!

Vain nuttu puuttuu...ota yhteyttä!