Myyntipöydän vuokraus

Olemme lasten itsepalvelukirpputori. Hoidamme myynnin, sinulle jää vain tarvikkeiden hinnoittelu. Helppoa, eikö totta!

Nella & Nutussa myydään hyväkuntoisia lasten vaatteita ja tarvikkeita. Tuothan myyntiin vain puhtaita ja hyväkuntoisia vaatteita.

Varaa pöytä kotisivujen etusivulta tai lähettämällä sähköpostia osoitteeseen info@nellajanuttu.fi. Pöydän saa aina lähes heti. Voit varata 6 tai 12 päivää sekä halutessasi lisäpäiviä. Jos haluat jatkuvan (minimi 18 päivää) varaa pisin mahdollinen varausaika ja ilmoita kirpparille että haluat jatkuvan varauksen.

Normi vuokraviikko on kuusi päivää. Eli jos aloitat vuokrauksen tiistaina, loppuu se sunnuntaina. Myyntipöydän vuokra maksetaan aina etukäteen eikä sitä voi maksaa tilille. Kun olet tehnyt varauksen netissä voit välittömästi alkaa hinnoittelemaan tuotteita ja myös tulostamaan ne. Jos sinulla ei ole printteriä voit käydä kirpparilta tulostamassa tarrat. Paperiset tosin ovat niitä parhaimpia sillä ne pysyvät vaatepistoolilla hyvin kiinni vaatteessa. Pistooleja voit joko vuokrata tai ostaa edulliseen hintaan kirpparilta.

Jatkuvat varaukset tulee lopettaa kolmen päivän varoitusajalla. Lisäviikot voi peruuttaa, kunhan se tehdään 3 pv ennen kuin kyseinen viikko alkaa. 

Pöydän vuokraus alkaa aamusta. Voit tulla aloitusta edeltävänä päivänä tuntia ennen sulkemista jos haluat.

Mikäli pöytäsi näyttää kovin tyhjältä, laitamme sinulle s-postia, jotta voit tuoda lisää tavaroita.

Pöytien lopetusaika on aina tunti ennen sulkemista.

Olethan siis ajoissa viimeistään vartti ennen lopetusaikaa jo sisällä, kiitos!

Vain nuttu puuttuu...ota yhteyttä!