Myyntipöydän vuokraus

Olemme lasten itsepalvelukirpputori. Sen lisäksi meillä on naisten osasto, johon voit varata pöydän vaikka sinulla ei olisi lasten tavaraa ollenkaan!

Nella & Nutussa myydään hyväkuntoisia lasten vaatteita ja tarvikkeita. Tuothan myyntiin vain puhtaita ja hyväkuntoisia vaatteita.

Varaa pöytä kotisivujen etusivulta tai lähettämällä sähköpostia osoitteeseen info@nellajanuttu.fi. Pöydän saa aina lähes heti. Voit varata 6 tai 12 päivää sekä halutessasi lisäpäiviä. Jos haluat jatkuvan (minimi 18 päivää) varaa pisin mahdollinen varausaika ja ilmoita kirpparille että haluat jatkuvan varauksen.

Normi vuokraviikko on kuusi päivää. Eli jos aloitat vuokrauksen tiistaina, loppuu se sunnuntaina. Myyntipöydän vuokra maksetaan aina etukäteen eikä sitä voi maksaa tilille. Kun olet tehnyt varauksen netissä voit välittömästi alkaa hinnoittelemaan tuotteita ja myös tulostamaan ne. Jos sinulla ei ole printteriä voit käydä kirpparilta tulostamassa tarrat. Paperiset tosin ovat niitä parhaimpia sillä ne pysyvät vaatepistoolilla hyvin kiinni vaatteessa. Pistooleja voit joko vuokrata tai ostaa edulliseen hintaan kirpparilta.

Jatkuvat varaukset tulee lopettaa kolmen päivän varoitusajalla. Lisäviikot voi peruuttaa, kunhan se tehdään 3 pv ennen kuin kyseinen viikko alkaa. 

Pöydän vuokraus alkaa aamusta. Voit tulla aloitusta edeltävänä päivänä tuntia ennen sulkemista jos haluat.

Mikäli pöytäsi näyttää kovin tyhjältä, laitamme sinulle s-postia, jotta voit tuoda lisää tavaroita.

Pöytien lopetusaika on aina tunti ennen sulkemista.

Olethan siis ajoissa viimeistään vartti ennen lopetusaikaa jo sisällä, kiitos!

Nyt myös Naisten Osasto!

Jos kaapista löytyy myös aikuisten vaatteita tai muuta kodin tavaraa saat sen helposti meillä kiertoon. Varaa samalla itsellesi pieni naisten pöytä kun myyt lasten vaatteita ja saat siivouttua kaikki varastot kerralla!

Naisten pöytä on pieni, vain 60 cm leveä. Saat siihen kuitenkin oman tarpeen mukaan rekkejä ja hyllyjä. Pöytä maksaa 6 pv/19 e + 2 % provisio.

Vain nuttu puuttuu...ota yhteyttä!