Myyntipöydän vuokraus

Olemme lasten itsepalvelukirpputori. Hoidamme myynnin, sinulle jää vain tarvikkeiden hinnoittelu. Helppoa, eikö totta!

Nella & Nutussa myydään hyväkuntoisia lasten vaatteita ja tarvikkeita. Tuothan myyntiin vain puhtaita ja hyväkuntoisia vaatteita.

Varaa pöytä kotisivujen etusivulta tai lähettämällä sähköpostia osoitteeseen info@nellajanuttu.fi. Pöydän saa aina lähes heti. Voit varata 6 tai 12 päivää sekä halutessasi lisäpäiviä. Jos haluat jatkuvan (minimi 18 päivää) varaa pisin mahdollinen varausaika ja ilmoita kirpparille että haluat jatkuvan varauksen.

Normi vuokraviikko on kuusi päivää. Eli jos aloitat vuokrauksen tiistaina, loppuu se sunnuntaina. Myyntipöydän vuokra maksetaan aina etukäteen eikä sitä voi maksaa tilille. Kun olet tehnyt varauksen netissä voit välittömästi alkaa hinnoittelemaan tuotteita ja myös tulostamaan ne. Jos sinulla ei ole printteriä voit käydä kirpparilta tulostamassa tarrat. Paperiset tosin ovat niitä parhaimpia sillä ne pysyvät vaatepistoolilla hyvin kiinni vaatteessa. Pistooleja voit joko vuokrata 2 e/päivä tai ostaa edulliseen hintaan kirpparilta. Mikäli on tarve peruuttaa pöytä, teethän sen ajoissa. Jos olet aloittanut hinnoittelun netissä etkä peru varaustasi, veloitamme ensimmäisen päivän vuokran.

Jatkuvat varaukset tulee lopettaa kolmen päivän varoitusajalla. Lisäviikot voi peruuttaa, kunhan se tehdään 3 pv ennen kuin kyseinen viikko alkaa.

Pöydän vuokraus alkaa aamusta. Voit tulla aloitusta edeltävänä päivänä tuntia ennen sulkemista jos haluat.

Mikäli pöytäsi näyttää kovin tyhjältä, laitamme sinulle s-postia, jotta voit tuoda lisää tavaroita.

Pöytien lopetusaika on aina tunti ennen sulkemista.

Olethan siis ajoissa viimeistään vartti ennen lopetusaikaa jo sisällä, kiitos!

Naisten osasto

Tervetuloa tutustumaan uuteen naisten osastoon. Naisten pöytä on puolet pienempi kuin lasten pöytä (60 cm leveä). Sen hinta on 19 e/ 6 myyntipäivää + 2% provisio. Saat siihen hyllyjä ja rekkejä tarpeen mukaan. Sinulla ei tarvitse olla lasten pöytää jos haluat varata naisten pöydän.

Mekot ja isokauluksiset vaatteet ripustetaan nipsuhenkareilla. Hintalaput kannattaa kiinnittää huolella, sillä vaatteita sovitetaan. Parhaiten myyvät perusvaatteet, urheiluvaatteet sekä hyväkuntoiset kengät ja sisustustavarat, hyvään hintaan tietysti.

Sovituskoppi on kassan vieressä.

Vain nuttu puuttuu...ota yhteyttä!
lastenvaate

Täysihoitopaketti 

Kiireisen äidin pelastaja! Haemme tavarat kotoasi, jotka haluat myydä. Hinnoittelemme ne ja huolehdimme myyntipöydästä kahden viikon ajan. Tilitämme myynnin suoraan pankkitilillesi.  Kaikki koot käyvät tähän pakettiin. Hinta 195 e/ Espoossa.

Pyydä lisätietoja s-postitse info@nellajanuttu.fi. 

Myyntitili

Myyntitilille voi tuoda hyväkuntoista vaatetta koossa 92-146 cm, myös lelut, pelit ja muut vehkeet käy. Tuotteen tulee olla täysin tahraton, nukaton sekä sileä tai silitetty. Lelut yms. pakattu osineen. Aloitusmaksu 35 euroa, provisio myynnistä 50 %. Kolmen ikea-kassin verran saa tuoda. Myyntitili ei ole käytössä elo- lokakuussa. Pyydä s-postitse lisäohjeita info@nellajanuttu.fi

Varastointi

Tavarat, jotka eivät mahdu pöytääsi, voit jättää takahuoneeseemme, lisäämme niitä sitä mukaan kun myyntipöytäsi tyhjentyy. Tämä palvelu maksaa 8 e viikolta.